Service montaj intretinere aparat aer conditionat inverter Bucuresti

Compresorul cu inverter se utilizează la aparatul de aer condiționat pentru a controla viteza motorului compresorului pentru a permite ca temperatura sa fie stabilizata continuu si mult mai eficient.

In contrast, la aparatele de aer conditionat traditionale stabilizarea temperaturii se face cu ajutorul unui compresor care lucreaza periodic la capacitate maxima sau se opreste definitiv.

Aparatele de aer conditionat echipate cu inverter au o transmisie cu frecvență variabilă, care include un invertor electric reglabil  pentru a controla viteza motorului și, astfel, compresorul și răcirea.
O comparație de stabilizare a temperaturii între un aparat de aer conditionat tradițional și un aparat de aer conditionat inverter puteti vedea in poza de mai jos:

Service montaj intretinere aparat aer conditionat inverter Bucuresti Service montaj intretinere aparat aer conditionat inverter Bucuresti Service montaj intretinere aparat aer conditionat inverter Bucuresti 1x1
Service montaj intretinere aparat aer conditionat inverter Bucuresti

Eliminarea stop-start cicluri crește eficiența, extinde durata de viață a componentelor, si ajuta la eliminarea fluctuațiilor de tensiune pe sursa de alimentare a aparatului de aer conditionat. În cele din urmă acest lucru face aparatul de aer conditionat cu inverter mai putin expus riscului de disfunctionalitate, mai ieftin la intretinere, iar compresorul unitatii exterioare este, în general, mai silentios decat compresorul unei unitati standard de aer condiționat.

Service montaj intretinere aparat aer conditionat inverter Bucuresti

Vizitati si http://www.suporthoreca.ro